måndag 7 april 2008

SNÖ SNÖ O ENU MERA SNÖ!!!!!


Ja igår hade jag förhoppningar på att snö skulle försvinna helt var jätte glad för att man såg lite gräs iallafall... MEN vad händer jo när jag gick upp halv sju så tok snöar det tror ni det har slutat?? NEE de snöar lika mycket fortfarande... ARg... så idag blir de ingen lång promenad... ser ju ut som en snö gubbe av en 15min promenad... HATA SNÖ!!!



Igår så va jag på lång promenad med Donna och Diva.. de Va mysigt gick ner till fröjdhomen först o busa av dom lite... sen när jag skulle gå en sväng så ringde Nicke osa att dom var hemma så dom kom ner till fröjdholmen och gick till Borgen och tillbaka med mig och hundarna.. det var jätte mysigt det var så fint väder.. sen på kvällen åkte jag Nicke Hampus och Robin till stan till Henke och Amanda det var kul=) alltid kul o träffa Amanda...=)



Idag ska jag bara sitta här och tjura för mig själv... HATA SNÖ!! VILL HA VÅR!!!


Just de fy skäms på mig jag syndade i Lördags... Drack en cola... Min ursäkt är att det var Lördag... det var mitt lördags godis... =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hej Bruden! Är du så trött på snön. Då vill du inte veta att krokusarna blommar och blåsipporna är på g. Måste retas lite! hahah... Sköt om dig tjejen! kram kram