tisdag 6 januari 2009

Sorg

I morgon bitti åker lilla syster hem de känns inte kul=(( vill ha kvar henne.. men hon har sitt liv i Örebro så de ä bara o släppa henne.. men hon kommer ju tillbaka.. känns jätte jobbigt att släppa iväg henne för hon har varit så ledsen idag=(( En av hennes så kallade bästa vänner har gjort henne illa väldigt illa så hon har varit jätte ledsen nu på kvällen.. men som jag sa till henne man har sina vänner som man älskar men man kan inte ta att den så kallade vännen sårar en gång på gång någon gång måste man säga hej då.. Som hon har varit mot Sandra så hade dom inte varit vänner om tio år iallafall.. så ja hoppas hon struntar i den där människan nu o går vidare själv.. hur hårt de en låter så är man inte en vän när man känner för du utan man är alltid en vän... Hon har bevisat för Sandra ganska många gånger nu att hon är en vän när hon känner för de.. Sorgligt men sant.. Vet att de har med hennes självförtroende att göra att hon gör dumma saker mot Sandra men efter som att hon inte börjar fundera o göra saker till de rätta efter så här många år så är de dax att gå skilda vägar.. a Nog om de..

Eline kom in idag fattade ingenting när hon kom för hon skulle gentligen inte ha kommit förns i morgon..=) men blev posetivt överraskad=))

På Torsdag är de ultraljud..=) då är jag i vecka 18+2 så vi får se om jag fortfarande är de efter ultraljudet elle om de har gått längre elle kortare=) Märker inte av graviditeten s¨å mycket nu de ä mäst bara att jag går o klappar på magen på kvällarna annars tänker jag inte så mycke på de=)! Men de kommer väl när den börjar röra sig så man känner de=)!

Hampus han kryper absolut ingenting nu han bara går o går =) man ser på han att han tycker att han är stor nu=)) visst ser han stor ut=) bara för att han har börja gå=) Men de är roligt hade ju önskat att de va vår ute så man kunde gå ut o gå med han=) men men de får vänta min son hatar nämligen att de är kalt ute.. han vill bara vara inne o skriker o skriker så fort man går ut.. förut va man tvugen att gå ut minst en gång om dagen annars va han arg över de=)

blir ingen bild idag sitter vid Nickes dator så har inga bilder på den hära=)) men sätter in två i morgon istället=)!

Inga kommentarer: