söndag 19 juli 2009

Matte o Johanna på besök<3












I onsdags natt klockan 02.00 kom matte o johanna gick ner o öppnade åt dom talade lite sen gick vi o la oss på en gång.. Torsdag morgon va de frukost o talade en massa gick på en promenad sen la vi barnen grejjade lite.. gjorde köttförs paj som blev supergod enligt mig=) tror dom andra gilla den också till och med Nicke tog två gånger=) sen va de dax för hampus att sova.. vi kollade på film o mös massor...

I fredags åkte vi till kövra ja Matte johanna hampus o maya.. de va en underbar dag varmt bra sällskap underbart god mat =) Hampus han va helt död på vägen hem han sov bara 15min på dagen.. så han sov gott när vi satte oss i bilen hem.. när vi kom hem va de bara att lägga hampus vi satte på en film sen va de dax att sova..

Igår åkte vi till *Jamtli ja johanna matte hampus o maya de va bra mycket större en vi trodde så de blev en miss beräkning för vi hade ingen mat eller fika med oss så de blev att vi gick där i tre timmar sen va vi hungriga så vi åkte till max o käkade.. va hemma till tre igen när vi kom hem sov nicke fortfarande.. sen va de stor städning som gällde sen gick vi ut o grillade=) mys.. sen blev de en film.

Idag klockan 11.00 åkte dom hem<3=(( saknar redan.. så mysiga människor ja bara älskar att ha dom här... dom skämde bort mig jagade hampus på jamtli sövde maya hjälpte till med allt mer eller mindre... tackar er för de.=)

Inga kommentarer: