måndag 29 juni 2009

Grillat

Idag har ja o barnen varit på willys sen hem o gjorde mat sen va de dax för hampus att sova=) ja o Maya gick också o la oss.. Nicke tog upp han när han vaknade efter de har han bara varit arg o gråtit mer eller mindre.. inget passade honom.. vid halv sex gick vi ut o grillade ja Nicke Hampus Maya Jonas Svea Krille Ida Anneli Neo Milan o Sean (stavning?) de va hur trevligt som hälst och gott va de också=) va ute till 8 sen va Hampus jätte arg igen så då va de dax att gå in.. duschade honom sen va de hopp i sängen han har lite svårt att somna nu när de är så varmt stackarn.. men ja till slut somna han iallafall... vet ju själv hur jobbigt de är att somna när de är varmt..


Hade tänkt att jag skulle gå ut o gå med Emma idag men så skulle Nickes kompisar åka o bada o Nicke ville gärna följa med så tänkte att ja kan ju gå med Emma en annan dag inte varje dag man får ta ett kvälls dopp..

sitter o dricker en öl nu=) en alkohol fri måste säga att den är himla god=) drack en igår också=)) Mums=)!

båda barnen vaknade när jag satt o skrev nu sover dom igen elle ja Maya sover tror Hampus har somnat.. värmen ställer till de för min lilla son tycker synd om han... Han är skit trött men de är för varmt =( a i morgon ska de ju bli sämre väder så då får han ta igen sig lite.. om han vaknar igen tänkte ja ta en dusch med honom en kall sådan.. se om de blir lättare för han att sova då...

1 kommentar:

Tina sa...

Ja det är bra. Förutom att jag längtar hem till stan! Är i Strömsund, ska jobba här hela sommaren.. Hur är det med er då?