tisdag 23 juni 2009

Unga Mammor


Natten har varit helt underbar Maya vakna bara tre gånger=)) NÖÖÖJD=))! ja gick upp halv 8 o grejjade lite med de ena o de andra Hampus vaknade tio över 8 tog upp han gjorde han i ordning sen vaknade Maya vid nio så då va de hennes tur att bli tvättad o få på sig lite klädeR=) vid halv tio gick vi till affären sen efter de gick vi till Emma en liten stund sen till Unga Mammor de va sista gången för sommaren börjar i höst igen=) vi åt kyckling o sallad barnen fick mos o korv.. de va jätte trevligt=) fick tårta o kaka till efter rätt=) Mums=) Hampus va lite ja våldsam idag dom lär sig fort barnen.. så ja försökte amma men Hampus rök ihop med Milo stup i ett så fick springa med tutten i vädret ett antal gånger... a de är charm i de också... bara att vänja sig antar jag...

när vi kom hem somna både Maya o Hampus ja väckte Nicke tänkte att klockan va ju halv tre så de va som dax för honom att vakna till liv... sen gick han o Hampus till affären för att köpa sallad o ja gjorde mat under tiden när dom kom tillbaka käka vi sen gick Nicke o Hampus till Foffa o sen till Jonas.. dom kom hem runt nio då va de hög tid för Hampus att sova så jag tvättade o borsta tänderna på han sen va de hopp i säng o han somna på en gång de brukar han viserligen göra=)! Maya somnade för en liten stund sen o ja hoppas på en bra natt igen... hoppas inte för mycke men de vore skönt ..=)

I morgon på förmiddan ska ja leka med Anneli =) på eftermiddan ska ja till BVC o väga o mäta Maya sen ska ja åka o hämta ett paket som jag inte vet vem de är ifrån står bara att de är från Örebro=)! kan ju gissa att de är till Maya från någon=)!

Ne nu ska jag ta o hoppa i sängen...=)

Inga kommentarer: