måndag 21 april 2008

Spruta


Va o hämtade soffan i förr går den blev jätte bra=) lite knepig färg men de är mycket bättre en den andra iallafall.. oså hade vi värdens otur n'r vi åkte hem med soffan för att på vägen tappade vi ena kudden som man ska sitta på... sen åkte Nicke o Robin ´tillbaka o leta men dom hittade den inte=( MEn så hade vi värdens tur igår för då kom Rebecka med den=) hon hade hittat den=) fy fan vad glad jag blev=) så nu är den hel=) hon vi köpte soffan av undrade om vi ville ha vardagsrumms bordet dom hade o de va jätte lustig för de va precis ett sånt vi har letat efter=) så de tog vi=) när Nicke o Robin skulle åka till Eline o lämna bordet vi hade så åkte bordet av släpet o de blev bara skit kvar av de... de va lite synd... men men de va ju ingen som skulle ha det endå...

Idag kom Nickes mormor hit hon ska vara här i några dagar=)


Idag va jag på BVC med Hampus o nu hade han gått upp så det var skönt=) oså fick han sin första spruta o han sa ingenting han ryckte till lite bara precis när hon stack honom.. han va så duktig=) Nöjd=)
I morgon ska jag Hampus Emilia och Erik till familjecentrum=) de ska bli kul... skönt o hitta på någe.. sen är de ju alltid kul o umgås med Emilia också=)


Jaha nehe nu ska man gå o lägga sig så man orkar med morgon dagen..=)

Inga kommentarer: