måndag 2 mars 2009

Dagen hittils

Vakna vid halv nio då ville Hampus upp så vi gick upp bytte blöja sen satte vi oss i soffan o mös lite sen gick Hampus ner in i köket o pekade på vällingen så gjorde i ordning den åt honom han gick o satte sig i sin stol drack upp den sen gick han till badrummet o pekade på skötbordet ja då hade han bajsat så duktig=)) så bytte på han sen pekade han på badkaret så då fick han bada=)) Han va jätte duktig hela morgonen..=)) han börjar bli så stor för mig =)) gull unge,,, -Sen ringde jag försäkringskassan o fixade pappren till Nicke så han kan vara pappaledig sen.. försökte få tag i östersunds bostäder också men de va ingen som ville svara där.. så får försöka sen igen..

efter de gick vi till Familje centalen va där till halv elva.. de va mycke barn där idag.. Hampus han vill ju vara med dom stora barnen men dom tycker mäst att han är i vägen..=)) haha.. sen så är han så hårdhänt så barnen blir lite rädd för honom han vill bara kramas men han gör de så hårt så dom springer i från honom=) till och med dom stora barnen springer .. Hampus tycker de är kul att springa efter dom.. =))

NNu är klockan halv två vi har precis kommit hem hampus sover i vagnen jag sitter här en stund ska diska snart tänkte jag...=)

När Nicke kommer hem ska vi äta sen ska vi gå ut o gå sen ska vi baka tänkte vi..=) får se vad vi ska göra för någe gott=)) vi tänkte göra de igår kväll men så kom vi på att Hampus säkert också vill vara med o baka.. så då vänta vi tills idag...

Inga kommentarer: